Контактное лицо: Максим mksmivanickijj@yandex.ru тел.: 0954949394 0931443838 0964642208 | 02.05.2024. 08:20
| RSS
Независимая ассоциация поваров и Шеф-поваров Украины, Ресторанный консалтинг Украины, Помощь в открытии ресторанов, Кейтеринг Николаев , выезные банкеты Николаев, мироприятия Николаев, фуршеты Николаев, обслуживение свадьбы Николаев, пикники Николаев, вечеринки Николаев, барбьекю Николаев, диагностика и реанимация, технологическое проектирование предприятия общественного питания
Главная | Каталог файлов
Важно
Меню сайта
Вкусненькое
Логотип
Главная » Файлы

Всего материалов в каталоге: 9
Показано материалов: 1-9

Вступ

Які дозвільні документи видає Санітарно-епідеміологічно служба підприємцям та підприємствам

Які нормативні документи регулюють видачу дозволів СЕС

Де видають дозволи СЕС

ОДЕРЖАННЯ ВИСНОВКУ ЕКСПЕРТИЗИ СЕС Коли потрібен висновок експертизи СЕС

Які дозвільні документи потрібні виробникам харчової продукції

Куди звертатися за експертизою СЕС

Які документи необхідні для експертизи СЕС

Які документи регулюють процедуру експертизи СЕС

Скільки триває експертиза СЕС

Скільки коштує експертиза СЕС

Який термін дії висновку експертизи СЕС

Коли висновок санітарно-епідеміологічної експертизи втрачає чинність

Як можна оскаржити висновок експертизи СЕС

Які документи СЕС необхідні для відкриття підприємства

Висновок на вибір (відведення) земельної ділянки під будівництво

Погодження та експертиза проекту будівництва, реконструкції і перепланування приміщення

Погодження СЕС на введення об’єкту в експлуатацію

Висновок про відповідність вимогам наявних приміщень, матеріально-технічної бази вимогам санітарних норм і правил

Вивіз відходів

Дозвільні документи СЕС на виробництво та реалізацію харчових продуктів

Що таке «Декларація виробника»

Декларація виробника на нові харчові продукти

Дозвіл СЕС на допоміжні засоби та матеріали для виробництва харчових продуктів

Висновок експертизи СЕС дієтичні та функціональні продукти, дієтичні та харчові добавки

Експлуатаційний дозвіл СЕС для виробництва харчових продуктів

Погодження СЕС для деяких видів підприємницької діяльності

Погодження СЕС на відкриття закладу громадського харчування

Погодження СЕС на відкриття перукарні

ЩО ПОВИНЕН ЗНАТИ ПІДПРИЄМЕЦЬ ПРО ПЕРЕВІРКИ СЕС

Які перевірки здійснюються органами СЕС

Які повноваження посадової особи Держсанепідслужби

На якій підставі проводиться перевірка

Якими можуть бути санкції за результатами перевірки

Фінансові санкції

Як захищати свої права під час перевірки

Додаток №1. Термінологічний словник

Додаток № 2. Законодавство у сфері санітарно-епідеміологічного нагляду

Додаток № 3.

Додаток №4.Типові ситуації при перевірках СЕС

Додаток № 5. Список телефонів для консультацій і скарг підприємців
Нормативные документы | Просмотров: 2121 | Загрузок: 220 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Відведення земельної ділянки

Розробка проекту

Будівництво (реконструкція)

Приймання в експлуатацію

Дозвіл на початок роботи

Підприємець бере в оренду або придбаває у власність уже готове приміщення
Нормативные документы | Просмотров: 1037 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

РОЗДІЛ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

РОЗДІЛ II ВИМОГИ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ШКОДІ ЗДОРОВ'Ю СПОЖИВАЧІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ

РОЗДІЛ III ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ

РОЗДІЛ IV ПРАВА, ОБОВ'ЯЗКИ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВИРОБНИКІВ,ПРОДАВЦІВ (ПОСТАЧАЛЬНИКІВ) ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ

РОЗДІЛ V ВИЛУЧЕННЯ З ОБІГУ АБО ЗНИЩЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ І СУПУТНІХ МАТЕРІАЛІВ, ЩО НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ВСТАНОВЛЕНИМ ВИМОГАМ

РОЗДІЛ VI МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО

РОЗДІЛ VII ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ
Нормативные документы | Просмотров: 1060 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Відкриття закладу громадського харчування

Перелік найменувань торговельного асортименту

Технологічні та калькуляційні карти

Інші санітарні правила для закладів (підприємств) громадського харчування
Нормативные документы | Просмотров: 3180 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Цей Порядок визначає механізм організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах незалежно від їх підпорядкування, типу і форми власності.
Нормативные документы | Просмотров: 1311 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

1. Загальнi положення

2. Органiзацiя виробництва та продаж продукцiї

3. Органiзацiя обслуговування споживачiв

4. Цiни i цiноутворення

5. Контроль за роботою суб'єктiв господарської дiяльностi

Про затвердження Правил роботи закладiв (пiдприємств) громадського харчування.
Нормативные документы | Просмотров: 2527 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

15 стратегий как вас может "кинуть" работодатель и его методы
Общая | Просмотров: 943 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Открытие любого предприятия общественного питания сопровождается сбором, получением и согласованием различных документов, которые должны быть у каждого кафе, бара, ресторана.
Важное | Просмотров: 1923 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Трудовой договор с шеф-поваром, заведующим производством
Нормативные документы | Просмотров: 10171 | Загрузок: 0 | Добавил: Max | Дата: 04.05.2012 | Комментарии (0)

Мы на FACEBOOK
Поиск
Наш опрос

Вегетарианец ли вы?


Всего ответов: 22

Друзья сайта

Миллион Меню
Суши Сам
Оборудование

Статистика
Мы на FACEBOOK

Независимая асcоциация поваров и Шеф-поваров Украины. Ресторанный Консалтинг.